Welkom Trading abonnee

Geachte cliënt,

Hartelijk dank voor uw aanmelding voor de handelssignalen van Trading Strategie.

Vanaf heden communiceren wij met u de transacties die wij voor eigen rekening handelen. Indien u deze wenst te ontvangen dan verzoeken wij u ons speciale mobiele nummer in uw contacten toe te voegen. Het nummer is 06 13981445.

Indien u voor uw gemak kiest om handelssignalen gegarandeerd automatisch door de broker uit te laten voeren, dan kunt u een eigen rekening openen bij onze partnerbroker Mexem.

Mexem helpt u graag tijdens dit proces.

 

Indien u vragen heeft dan vernemen wij die graag.

Met vriendelijke groet, With kind regards,

Trading Strategie Cliëntenservice

Telefoon: +31 (0) 20 – 22 60 230

E-mail: info@tradingstrategie.nl | www.tradingstrategie.nl

Adres: Teleportboulevard 110, 1043 EJ, Amsterdam

De inhoud van dit bericht is alleen bestemd voor de geadresseerde en kan vertrouwelijke of persoonlijke informatie bevatten. Als u dit bericht onbedoeld heeft ontvangen verzoeken wij u het te vernietigen en de afzender te informeren. Het is niet toegestaan om een bericht dat niet voor u bestemd is te vermenigvuldigen dan wel te verspreiden. Aan dit bericht inclusief de bijlagen kunnen geen rechten ontleend worden, tenzij schriftelijk anders wordt overeengekomen. Trading Strategie B.V. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade en/of kosten die voortvloeien uit onvolledige en/of foutieve informatie in e-mailberichten.

Nog geen lid? Klik hier om lid te worden.

Wachtwoord vergeten?

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt een e-mailbericht met instructies hoe je je wachtwoord opnieuw kunt instellen.