Update maart 2022

Geachte mevrouw, meneer,

Het is halverwege maart en er is weer veel gebeurd de afgelopen periode. Tijd voor een update.

We zijn momenteel druk met het activeren van de overgenomen cliƫntenportefeuille. Dit gaat om ca. 1000 cliƫnten die allemaal aangesloten moeten worden op onze automatische trading en de begeleiding. Dit is een mooi project voor het bedrijf en wij hebben inmiddels een projectmanager aangesteld om deze transitie in goede banen te leiden.

Bovendien hebben wij meer goed nieuws met betrekking tot de ontwikkeling van ons bedrijf.

Wij hebben onlangs overeenstemming bereikt met een bekende partij uit de Benelux om intensief samen te werken om een eigen exchange (beurs) op te zetten voor aandelenindices en crypto.
Bovendien moeten onze succesvolle algoritmes op deze beurs draaien.
Dit alles onder de vergunning van De Nederlandse Bank en super toegankelijk middels een uitgebreide app.
Deze combinatie maakt ons uniek in de sector en biedt middels de app een breed internationaal publiek de mogelijkheid om eenvoudig winstgevend te beleggen.
Dit project brengt het bedrijf in een volgende fase waarin wij klaar zullen zijn voor de internationale doorbraak in 2023.

Over winstgevend gesproken; ons populairste systeem Indextrading staat ondanks de extreme omstandigheden op de beurs keurig in het groen, + 11,7% netto voor dit jaar (per 21 maart 2022).
Hieruit blijkt maar weer dat onze algoritmes keurig bestand zijn tegen oorlogen, koersdalingen en renteverhogingen!

Door de positieve ontwikkelingen zal het ook mogelijk zijn om de beursnotering eerder te kunnen realiseren. Wij verwachten deze rond de jaarwisseling 2022- 2023.

Zoals u kunt zien zijn we druk bezig om de firma te ontwikkelen naar een waardevol bedrijf met een gezonde groeistrategie en kwalitatief hoogstaande dienstverlening.

We houden u op de hoogte!

Met vriendelijke groeten,

Edgar de Haas
Bestuurder Trading Strategie B.V.

Nog geen lid? Klik hier om lid te worden.

Wachtwoord vergeten?