Update 31 oktober

In september en oktober is er uiteraard weer flink doorgewerkt om ons doel te bereiken en is er steeds meer duidelijk wat betreft de verwachtingen omtrent de uitbreiding en overname.

Op 28 oktober is de intentieovereenkomst getekend voor de overname door Trading Strategie van een partij uit de sector. Vanwege de geheimhoudingsclausule kunnen we voorlopig geen naam noemen. De insteek is dat in januari 2023 de overname wordt afgerond en dat wij u volledig op de hoogte kunnen brengen.
Feit is dat we hierdoor een grote stap maken en dat we middels deze overname niet alleen direct groeien maar vooral in de toekomst goede mogelijkheden hebben om enorm te groeien.

Hiervoor wordt het team steeds verder uitgebreid en zijn we inmiddels verhuisd naar een ruimer kantoor in Amsterdam.

De notering van de certificaten zal in het eerste kwartaal gerealiseerd worden. De wettelijke eisen voor een notering liggen hoog en we moeten er samen voor zorgen dat alles perfect in orde is. U wordt hierover in de komende maanden persoonlijk geïnformeerd.

De algoritmes doen het over het jaar goed. Alles staat in de plus maar in de afgelopen maanden is de winstgroei wel teruggelopen. Dit is inherent aan beleggen/traden. We hebben fantastische maanden maar uiteraard ook maanden waarin de performance achterblijft. Dit neemt niet weg dat we op weg zijn naar een uitstekende performance tegen een overzichtelijk en beheersbaar risico.

Er staat in de komende maanden het nodige op stapel om de goede basis voor de aanstaande groei definitief neer te zetten. De insteek is en blijft om een breed internationaal publiek op basis van een hoog serviceniveau te bedienen in de vraag naar zeer toegankelijke- en succesvolle beleggingsmogelijkheden.

Zoals u kunt zien zijn we steeds druk bezig om de firma te ontwikkelen naar een waardevol bedrijf met een gezonde groeistrategie en kwalitatief hoogstaande dienstverlening.

Met vriendelijke groeten,
Edgar de Haas
Bestuurder Trading Strategie B.V.

Nog geen lid? Klik hier om lid te worden.

Wachtwoord vergeten?