Update 26 augustus 2022

Geachte mevrouw, meneer,

Update 26 augustus 2022

In de zomerperiode is er bij ons hard doorgewerkt aan de reeds eerder ingezette projecten om de doelen te bereiken. Hierbij een update.

De emissie is afgerond en geslaagd. Alle investeerdersdossiers worden de komende tijd gecontroleerd ter voorbereiding op de aanstaande beursgang. Deze wordt naar verwachting in januari 2023 gerealiseerd. Op dat moment worden de certificaten verhandelbaar. Alle certificaathouders worden persoonlijk hiervan op de hoogte gebracht.

Dit eerste jaar van Trading Strategie is een opbouwjaar waarin de gezonde basis wordt gelegd voor de expansie in de komende jaren. In 2023 zullen wij flinke stappen gaan maken in de groei en de waarde creatie van de organisatie. Wij werken momenteel met een aantal partners aan het opzetten van een eigen financiƫle instelling die brokerage en algoritmische autotrading via een app in heel Europa gaat aanbieden. Dit alles uiteraard onder de vereiste vergunningen. Dit proces bij de toezichthouder loopt en zal naar verwachting begin 2023 operationeel worden. Daarnaast wordt er doorgewerkt aan het activeren van de overgenomen cliƫntenbestanden en het realiseren van samenwerkingen/overnames om de groei te verwezenlijken.
Ook dit proces loopt goed maar hierover kunnen wij naar verwachting in het vierde kwartaal nadere mededelingen doen aangezien het dan zal worden afgerond.

Hiervoor zal het team uitgebreid gaan worden en zullen wij per 1 oktober gaan verhuizen naar een ruimer kantoor in Amsterdam.

De algoritmes doen het naar behoren. Het marktrisico is dit jaar hoog vanwege de grote uitslagen op de aandelenmarkten en cryptomarkten. We hebben een mooi eerste halfjaar gehad. In de afgelopen maand blijft de performance nagenoeg gelijk en hebben we een beetje last van de twijfelende cryptomarkt.
Dit is inherent aan beleggen/traden en vooral in de cryptomarkt zullen grote schommelingen nog lang aan de orde zijn. Dit gaat ons ook weer de mogelijkheid geven om mooie lange trends mee te lopen in de komende maanden.
Alle systemen staan op een positief rendement en hebben een gemiddeld risicoprofiel bij onze partnerbroker Admiral Markets. Wij zien dat met name de Daytrading populair blijft. Niet verwonderlijk aangezien het risico daar het laagst is en de performance in verhouding uitstekend is.
Mooi om te merken dat in de afgelopen tijd ook veel certificaathouders zich hebben aangemeld voor deelname aan de tradingsystemen. Hartelijk dank daarvoor!

Er staat in het vierde kwartaal het nodige op stapel om de goede basis voor de aanstaande groei definitief neer te zetten. De insteek is en blijft om een breed internationaal publiek op basis van een hoog serviceniveau te bedienen in de vraag naar zeer toegankelijke- en succesvolle beleggingsmogelijkheden.

Zoals u kunt zien zijn we steeds druk bezig om de firma te ontwikkelen naar een waardevol bedrijf met een gezonde groeistrategie en kwalitatief hoogstaande dienstverlening.

We houden u op de hoogte zodra wij een doorbraak kunnen melden!

Met vriendelijke groeten,
Edgar de Haas
Bestuurder Trading Strategie B.V.

 

 

 

Nog geen lid? Klik hier om lid te worden.

Wachtwoord vergeten?