Wie zijn wij?

Het team van Trading Strategie staat onder leiding van Edgar de Haas. Sinds 1995 is hij actief als professioneel trader en vermogensbeheerder.

Begin jaren negentig heeft hij de overstap gemaakt van accountancy naar de beleggings- en investmentsector. Edgar heeft zijn jarenlange expertise opgebouwd door zijn werkzaamheden als beurshandelaar op de optiebeurs en zelfstandig vermogensbeheerder. Ook is hij jarenlang werkzaam bij een Duitse investment bank.

Zijn 25 jaar ervaring zet hij nu in samen met een team van beleggingsexperts om het doel van Trading Strategie te verwezenlijken.

Dit doel is om zoveel mogelijk mensen te begeleiden naar financiële zekerheid en onafhankelijkheid.

De kennis en ervaring die Edgar in z’n carrière heeft opgebouwd wordt door het team van Trading Strategie ingezet om beleggers internationaal te bedienen. De professionele algoritmen die Trading Strategie gebruikt voor de eigen portefeuille worden  ook ingezet voor haar cliënten. Iedereen kan zo inzicht krijgen en profiteren van professionele handelssignalen.

Beleggen is een vak. Trading Strategie begeleidt en ondersteunt onervaren tot ervaren beleggers in dit vak. Uniek is de dagelijkse videoanalyse van de markten waarin de cliënten dagelijks uitleg krijgen over praktijksituaties. Daarnaast krijgen de cliënten een technische visie door middel van de videoanalyse.

Nog geen lid? Klik hier om lid te worden.

Wachtwoord vergeten?