Over ons

Trading Strategie biedt beleggers en traders de tools en begeleiding bij hun activiteiten op de beurs. Het team heeft gezamenlijk tientallen jaren professionele beleggingservaring en biedt u de mogelijkheid om op een moderne manier hiervan gebruik te maken.
In de komende jaren zullen wij onze activiteiten internationaal gaan uitrollen. Hierdoor zal het team flink groeien.

Het team staat onder leiding van Edgar de Haas. Sinds 1995 is hij actief als professioneel trader en vermogensbeheerder.

Trading Strategie biedt haar cliënten de oplossing voor het gehele traject tot succesvol beleggen. Zo kunt u middels onze dagelijkse video-analyse van de markten en de concrete tips via X, zelfstandig beleggen.

Trading Strategie handelt zelf op de financiële markten voor eigen rekening. U kunt deze transacties volgen via de handelssignalen die wij versturen via WhatsApp. Deze signalen zijn op basis van algoritmes en worden daardoor automatisch gegenereerd. Deze worden ook daadwerkelijk uitgevoerd voor de eigen rekening van Trading Strategie.
Ter inspiratie voor uw eigen beleggingen ontvangt u de signalen zodat u inzicht krijgt in onze handelswijze.
Voor uw gemak biedt Trading Strategie u de mogelijkheid om deze signalen middels autotrading ook voor uw rekening uit te laten voeren.

Op deze manier biedt Trading Strategie u zowel begeleiding als volledige ontzorging bij uw beleggingen door de autotrading.

U kunt kiezen voor de complete service ad € 598,- jaar maar de X-Trading en de Automatische Trading / beleggingssignalen zijn ook apart verkrijgbaar.

 

Nog geen lid? Klik hier om lid te worden.

Wachtwoord vergeten?