Investeerdersblog update april 2022

Geachte mevrouw, meneer,

Update april 2022

Onlangs hebben we een tweede cliëntenportefeuille kunnen overnemen. Daarmee mogen we de komende periode hard aan de slag om ca. 2300 cliënten te benaderen en aan te sluiten bij op onze automatische trading en de begeleiding. Dit is een mooi project voor het bedrijf. Inmiddels hebben we ons team kunnen uitbreiden met vier nieuwe medewerkers om alles in goede banen te leiden.

De algoritmes lopen zoals gewenst. Het marktrisico is dit jaar hoog vanwege de grote uitslagen op de aandelenmarkten en de twijfelde richting van de crypto. Toch hebben onze systemen nog altijd een lager dan gemiddeld risicoprofiel bij onze partnerbroker. Bovendien staan alle systemen op een mooi positief rendement. De populaire Indextrading staat per 29 april op + 10,2% en de Crypto zelfs op + 11,8%.

Zoals gemeld in de update in maart hebben we overeenstemming bereikt met een bekende partij  om intensief samen te werken. Dit jaar zullen we daarom een eigen broker opzetten voor aandelenindices en crypto. Bovendien moeten onze succesvolle algoritmes hierop draaien. Dit alles onder de vergunning van De Nederlandse Bank en super toegankelijk middels een uitgebreide app.
Wij verwachten dat dit per 1 januari 2023 van start gaat.

Deze combinatie maakt ons uniek in de sector en biedt middels de app een breed internationaal publiek de mogelijkheid om eenvoudig winstgevend te beleggen.
Dit project brengt het bedrijf in een volgende fase waarin wij klaar zullen zijn voor de internationale doorbraak in 2023.

Door de positieve ontwikkelingen zal het ook mogelijk zijn om de beursnotering eerder te kunnen realiseren. Wij verwachten deze rond de jaarwisseling 2022- 2023.

Zoals u kunt zien zijn we druk bezig om de firma te ontwikkelen naar een waardevol bedrijf met een gezonde groeistrategie en kwalitatief hoogstaande dienstverlening.

We houden u op de hoogte!

Met vriendelijke groeten,

Edgar de Haas
Bestuurder Trading Strategie B.V.

 

 

 

Nog geen lid? Klik hier om lid te worden.

Wachtwoord vergeten?