Investeerdersblog juni 2022

Geachte mevrouw, meneer,

Update juni 2022

De komende periode staat in het teken van de definitieve afronding van de emissie, het activeren van de clientenportefeuilles die wij hebben overgenomen, de voorbereidingen voor de beursnotering en natuurlijk de expansie in 2023.

De afgelopen tijd hebben we een mooi team kunnen opbouwen waarmee we gezamenlijk vooruit kunnen om in 2023 grote stappen te maken.

De algoritmes doen het zoals gewenst. Het marktrisico is dit jaar hoog vanwege de grote uitslagen op de aandelenmarkten en cryptomarkten. Toch hebben onze systemen nog altijd een gemiddeld risicoprofiel bij onze partnerbroker Admiral Markets.
Bovendien staan alle systemen op een mooi positief rendement.

Wij verwachten in juli een aantrekkelijke nieuwe strategie te kunnen aanbieden. Dit is gebaseerd op de huidige algoritmes, huidige spreiding in markten en risicosystemen maar kan worden toegepast op 1 rekening en heeft een hogere leverage. Deze strategie loopt live en staat op meer dan 25% rendement in 2022. Het maximaal aantal deelnemers wordt door de broker gesteld op 200.
Wij willen onze certificaathouders als eerste de gelegenheid geven om hieraan deel te nemen.
Zodra het beschikbaar komt voor externe deelnemers zullen wij u daarover inlichten. De verwachting is vanaf medio juli.

De groei en waarde-creatie van de firma zal in 2023 een flinke sprong gaan maken. Wij werken momenteel met een aantal partners aan het opzetten van een eigen financiƫle instelling die brokerage, vermogensbeheer en algoritmische autotrading in heel Europa gaat aanbieden. Dit alles uiteraard onder de vereiste vergunningen en super toegankelijk middels een uitgebreide app.
Wij verwachten dat dit in het eerste kwartaal 2023 van start gaat.

Deze combinatie maakt ons uniek in de sector en biedt middels de app een breed internationaal publiek de mogelijkheid om eenvoudig winstgevend te beleggen.
Dit project brengt het bedrijf in een volgende fase waarin wij klaar zullen zijn voor de internationale doorbraak.

Daarnaast zijn we bezig om ervoor te zorgen dat de certificaten per januari 2023 vrij kunnen worden verhandeld op een Nederlandse beurs. Dit proces loopt goed en zal na het officieel beƫindigen van de emissie (31 juli) haar praktische invulling krijgen. Zo worden bijvoorbeeld alle dossiers gecontroleerd.

Zoals u kunt zien zijn we druk bezig om de firma te ontwikkelen naar een waardevol bedrijf met een gezonde groeistrategie en kwalitatief hoogstaande dienstverlening.

We houden u op de hoogte!

Met vriendelijke groeten,

Edgar de Haas
Bestuurder Trading Strategie B.V.

Nog geen lid? Klik hier om lid te worden.

Wachtwoord vergeten?

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt een e-mailbericht met instructies hoe je je wachtwoord opnieuw kunt instellen.