Investeerders update februari 2022

februari 2022

Geachte mevrouw, meneer,

De emissie loopt inmiddels drie maanden en wij hebben in die periode meer dan 300 certificaathouders mogen verwelkomen. U hoort daar ook bij en daar zijn wij u heel dankbaar voor.

Graag houden wij u periodiek op de hoogte van de ontwikkelingen van Trading Strategie.
Voor de oprichting van de firma is er een heel pad uitgestippeld maar in de loop van de tijd komen er altijd nieuwe mogelijkheden en uitdagingen op je pad. Hierdoor is ondernemen ook zo dynamisch en zorgen wij ervoor dat we snel kunnen schakelen als de mogelijkheid zich voordoet om zakelijke kansen te benutten.

Momenteel is de situatie zo dat de aanloopperiode wel achter de rug is en dat we de volgende fase ingaan.
Dit betekent concreet dat de geplande overname van een Nederlandse partij die soortgelijke dienstverlening aanbiedt als dat wij aanbieden, is getekend en dat de afronding in het eerste kwartaal een feit zal zijn.
Wij nemen het cliëntenbestand van ca.1000 personen over en een enorme database met personen die hebben aangegeven geïnteresseerd te zijn in beleggen en op de hoogte gehouden wensen te worden.

Om de overname soepel en vlot te laten verlopen zullen wij een extra klantenservice-medewerker en een senior commercieel medewerker gaan aantrekken. Wij zijn momenteel in gesprek met enkele kandidaten maar staan zeker open voor nieuwe kandidaten.

De emissie verloopt zoals verwacht. De bedoeling was om een grote groep particuliere beleggers aan ons te binden. Allemaal mensen die geloven in het product en de groeimogelijkheden en daardoor ook meer betrokken zijn bij de onderneming. Vooralsnog is er per begin februari nog ruimte voor nieuwe investeerders of uitbreiding van de huidige investering. Er staat 27 maart nog een bezoek aan Business Class gepland en er is nog een interview geweest met De Ondernemerslounge. Dat zullen voorlopig de laatste optredens zijn in de media voor de emissie.

Kortom, we zijn druk bezig om door te groeien. Na de afronding van de overname zal de notering aan een Nederlandse beurs de eerstvolgende stap zijn.

Uiteraard blijven altijd in gesprek met interessante partijen samen met ons snel kunnen doorgroeien.

Wij vertrouwen erop u hiermee voor dit moment voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groeten,

Edgar de Haas

bestuurder Trading Strategie BV

 

 

Nog geen lid? Klik hier om lid te worden.

Wachtwoord vergeten?