Traden

Be smart in trading

Ik wil traden

Wat ontvangt u:

Daytrading signalen
Trendtrading signalen
Gratis autotrading

AEX | DAX | S&P | NASDAQ |

Tot enkele jaren geleden was beleggen alleen voor vermogende mensen en bedrijven. Tegenwoordig belegt een groot deel van de huishoudens. In de VS zelfs al meer dan 50%.  Dit is het gevolg van de extreem lage rentestand, de vele mogelijkheden dat beleggen biedt maar vooral om zelfstandig een financiële toekomst veilig te stellen.

Waarom traden?
De belegger wordt beloond voor het risico dat hij neemt door te investeren. In de vorm van koersstijging.  Daarnaast keren veel bedrijven een deel van de winst in de vorm van dividend uit aan de aandeelhouders. Koopt u een obligatie dan vergoedt de onderneming u rente.

Op lange termijn is het rendement op beleggingen hoger dan dat op bijvoorbeeld een spaarrekening. Op korte- en middellange termijn kan de waarde van een belegging echter dalen. Hoe langer de termijn waarover u belegt, hoe groter de kans op een gemiddeld aantrekkelijk rendement.

Door te beleggen profiteert u bovendien van het rente-op-rente-effect. Wetenschapper Albert Einstein noemde dit al het achtste wereldwonder. Omdat de belegger over het uitgekeerde dividend óók weer dividend ontvangt, groeit het vermogen niet lineair, maar exponentieel.

Wees voorbereid!
Als u wilt autorijden dan moet u hiervoor eerst leren om verkeersrisico’s in te schatten en inzicht te krijgen. Veel beleggers beginnen zonder hiervoor te leren en zullen dus in de praktijk ervaren dat de weg op de financiële markten veel risico’s kent en de nodige kennis en inzicht vereist. Veel beleggers verkijken zich op de markten en verliezen geld.

Trading Strategie heeft deze weg al lang bewandeld en zullen u begeleiden en u verrijken met de vereiste kennis. Wel zo verstandig en veilig.

Ik wil traden

Nog geen lid? Klik hier om lid te worden.

Wachtwoord vergeten?

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt een e-mailbericht met instructies hoe je je wachtwoord opnieuw kunt instellen.